Miért jó, ha nem csak egy mezei órát hordasz?

Szuper dolgokra képes az ember a modern technológiák továbbgondolásában és egyre szélesebb körű alkalmazásában. Ilyen csoda történt akkor, amikor a digitális órák kaptak okos funkciókat, hogy az emberek életét még könnyebbé tegyék, még több funkciót egyre elérhetőbbé tegyenek és felszabadítsák sok esetben mindkét kezünket.

Kicsit viccesen hangzik, de úgy tűnik igaz. Az okosórák ugyanis a kezünkre vannak rögzítve, így nem kell őket kézben tartani úgy, mint egy kényelmetlenül nagy telefont, amit már csak telefongyűrű segítségével tudunk nem leejteni. Miért is ne lehetne egy csinos kis órának megannyi funkciója egyetlen kis képernyő és egy hozzá szinkronizált telefon segítségével?

Az Apple Watch-nak ráadásul azért is plusz pont jár, mert annyira szép dizájnnal hozta létre óráit és az applewatchshop.hu-n található változatos és cserélhető szíjait, ezáltal a funkciók mellett az esztétikára is nagy hangsúlyt fektet a gyártó. Az Apple Watch eszközeivel az idő múlása mellett projektjeinket, beosztásunkat, programjaikat, edzéstervünket is követhetjük, ráadásul a telefonálást is olyan magas szintű, profi és egyszerű élménnyé varázsolja az utcán, az autóban vagy kocogás közben, hogy tényleg nem tudunk más ügy mellett érvelni, mint hogy szerezz be közülük egyet és éld át, milyen könnyebbséget jelent a kezeden viselni és nem a kezedben fogni a legújabb többfunkciós okos eszközt.