A tökéletes ajándék

Egy ember életének legfontosabb tényezője a család. Amíg nincs saját gyermek, szabadan és sajátosan élvezhetjük a gyerekek szeretetét a keresztgyermekeken keresztül. Nyilván csalóka a dolog, hiszen szinte csak jó pillanatokat élünk át és a mindennapi rutin feladatokból adódó nézeteltérések nem szürkítik meg a kapcsolatot, de ez talán így is van jól. Egy azonban biztos, én is mindent megtennék a keresztgyermekeimért. Nagyon szeretem őket. Biztos vagyok benne, hogy el nem érheti az érzés a saját gyermek felé táplált érzésvilágot, de megközelíti azt.

A két keresztfiam példaképe a nagy Ronaldo. Természetesen imádnak focizni, és nem is csinálják rosszul. Az iskolai válogatott csapatban játszanak, és egyre ügyesebbek. Az utolsó meccsük tétmeccs lett. Itt dőlt el ugyanis, hogy a második vagy a harmadik helyen végeznek majd összetettben a kupasorozatot illetően. El is határoztuk, hogy meglepjük őket valamivel. Törtük a fejünket, hogy mi lenne alkalmas arra, hogy kellő meglepetést szolgáljon, és még hasznát is vegyék. Kipattant a fejemből, hogy mi lenne, ha vennénk nekik egy mezt. Mondjuk Ronaldósat. De hát nyilván az idő rövidsége miatt kicsit szorítani kezdett az ajándékvásárlás, és úgy döntöttem, nem keresgélek, hanem megpróbálok egyet csináltatni, az ő nevükkel is ellátva. Ez igazán egyedi és különleges ajándék lesz számukra, gondoltam. Az ajandekozd.hu oldalon mindenben segítségemre voltak, és egy nagyon hasonló, tökéletes mezt sikerült csinálni, az ő nevükkel is ellátva. A póló nyomtatás igazán jól sikerült. Mondhatni tökéletes ajándékot rittyentettek nekem, igazán rövid határidővel.

A két fiú teljesen odáig volt a különleges pólóktól. Azt sem tudták, hogy húzzák magukra az egyedi ajándékokat. Igazán megható volt látni a végtelen gyermeki örömöt az arcukon. Elmentettem az oldalt, mert biztosan szükségem lesz még rájuk, és nem szeretném még véltlen sem elveszteni a kontaktot. Biztosan nem találnék még egy ilyen segítőkész, aranyos, gyors csapatot, akik nem csak hogy jól dolgoznak, de mindent megtesznek azért, hogy valóban tökéletesen egyedivé varázsolják az ajándékokat. Azt hiszem ez volt életem egyik legjobb ajándékötlete.