Életem eddigi legjobb tanácsa

Egy nagyon kedves barátnőm már gyerek kora óta különleges módon viszonyul az ékszerekhez. Átalakítja őket. Rájuk néz, és még e legszebb, legformásabb ékszerekből is még csodásabb változatokat és kompozíciókat alakít ki. Ékszerkészítő, tehát ezen valahogy nem is kellene csodálkozni, de tényleg annyira jó ízléssel, és hatalmas szaktudással alakítja át ezeket a gyönyörűségeket, hogy szinte önálló életre kelnek és megtelnek érzelmekkel, különleges módon kezdenek hatni ránk.

Már számtalanszor próbáltam számára olyan sugallatot adni, hogy ezt valahogy mégiscsak fel kellene lendítenie, mert most a fő munkája mellett, szabadidejében és hétvégente, mellékes jövedelemként készíti ezeket a remekműveket. Viszont én tudom, hogy fő célja lenne, hogy teljesen csak ennek a szerelemnek élhessen, és legalább annyira meg is éljen belőle mint jelenlegi munkájából.

Én pedig nem olyan régen, az egyik barátnőmnek segítve, találkoztam egy webes csapattal, akik az online értékesítés bevezetésében segítenek az első mozzanattól, a webshop megnyitásáig az ügyfeleiknek. Egyből beugrott, hogy ez tökéletes lenne a barátnőm számára, hiszen fellendíthetné az egyéni vállalkozását úgy, hogy közben azért dolgozna, hogy meglegyen a biztos jövedelem, és amikor már biztosnak látszik a dolog, és rendelkezik megfelelő tartalékkal, akkor el tudjon jönni a jelenlegi munkahelyéről és csak a hobbijának élhessen.

Az ötletet átadva a barátnőmnek, és biztosítva arról, hogy mindenben a segítségére leszek a folyamatok során, a projekt meg is kezdődött. Ma már ott tartunk, hogy megvan a logo, a desigh és a szerkezeti felépítés, és már előkészületben van az ékszerfotózás, ami után már csak a feltöltés és megnyitás marad hátra. Azt gondolom ez annyira hasznos és hatékony lesz, hogy ezután ezt fogom életem egyik legjobb átadott tanácsának tekinteni.