Tökéletes nap tökéletes szolgáltatókkal

Egy éve ilyenkor már javában terveztük az esküvőnket a most már újdonsült férjemmel. Mindenképpen szerettünk volna őszi esküvőt. Véleményem szerint gyönyörűek a fények, és bár van egy kis esélye, hogy esni fog az eső, a szeptemberi naplementés esküvői képek a leggyönyörűbbek.

Igen ám, de ahhoz, hogy egy nagy nap jól sikerüljön mindenképpen szükség van nem csak szakmailag tökéletesen felkészült, hanem velünk közös nyelvet beszélő szolgáltatókra is. Olyan emberekre, akik nem munkaként tekintenek arra, hogy zenéljenek az esküvőmön, vagy épp megcsinálják azokat a képeket, amiket jobb esetben 20 év múlva is szeretetben fürödve fogunk nézegetni, hanem tudnak velünk örülni, látszik rajtuk, hogy elhivatottak és ha lehet olyan mondani szakmájuk az örömük.

Tudom, hogy kevés ilyen embert lehet találni a piacon, mert mint manapság már mindenhol az esküvői szolgáltatók terén is kevés az ilyen. Viszont bátran mondhatom, hogy ha elég energiát és időt fektetünk bele, sikerülhet minden területre olyan embereket találni, akik feledhetetlenné teszik esküvőnk napját. Én leginkább a fotós és videós párossal voltam megelégedve. Nem csak hogy gyönyörű képeket kaptunk tőlük, amelyek gyorsan és gördülékenyen érkeztek meg hozzánk, élveztük a fotózás minden percét. Tényleg élményként tudunk rá visszatekinteni. Rengeteget nevettünk, semmi jele sem volt a feszültségnek, mert már az első pillanattól kezdve biztosak voltunk benne, hogy jó anyagot fogunk kapni, és a beszélgetések úgy teltek, mintha egy baráti társaságban lennénk. Elmondhatom, hogy a mai napig van egy két üzenetváltás a csapattal, ami inkább baráti és érdeklődő, mint szakmai.

Jelenleg várandós vagyok első gyermekünkkel, és már a kismama fotózás időpontját és helyszínét egyeztetjük. Én biztos vagyok benne, hogy ha megszületik kislányunk, a babafotózást is csak rájuk bízom majd.

Minden bizonyossággal és szeretettel csak ajánlani tudom tehát a bestfoto.hu csapatát. Esküvőre, babavárához, karácsonyra, jegyesként, vagy épp egyéb rendezvényekre egyaránt. Ha újra kezdeném is biztosan őket választanám esküvőmre.