Tökéletes csapat, tökéletes eredmények

Én egészen fiatalon vágtam bele a cégem megalapításába, és hát persze biztos voltam benne, hogy meg kell mutassam az összes embernek, hogy meg tudom oldani a feladatokat és nem fogok elbukni a terhek alatt, nem kevés a kitartásom és a munkabírásom, Hittem s vállalkozásomban, és abban, hogy én képes vagyok sikeresen megalapítani és tökéletesen működtetni, hogy bizony nem lesz igazuk és nem csak hogy megvalósítottam azt, amire ők nem gondolták hogy valaha is képes leszek, hanem azóta a vállalkozásom már folyamatosan növekszik és sikereket érünk el. Biztos voltam benne mindig is, hogy az építőipar és az ahhoz kapcsolódó tudás tökéletesen a kezemben van, szinte akármilyen feladatot el tudok látni, és abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy már akkor, a megalapításkor rendelkeztem az első munkavállaló csapattal, akik szívesen dolgoztak a kezeim alatt és a vállalkozásom szárnyai alatt. Egy nagyon fontos dolgot azonban kihagytam a feladatlistából, hogy vannak olyan problémák és megoldandó dolgok is, amik a cégvezetéshez és nem a szakmához és szakmai tapasztalathoz fűződnek, és azokat is maximális szinten és minőségben el kell tudni látni.

Az egyik feladat ami ilyen téren felütötte a fejét az a munkavédelem és annak részfeladatai voltak. Fogalmam sem volt az elején, hogy pontosan milyen teendőkkel fogok találkozni ezen a téren, arról nem is beszélve, hogy azt még kevésbé tudtam, hogy hogyan fogom megoldani ezeket. Nem vagyok jogász beállítottságú és nem is értettem már azt sem, hogy vajon mi vonatkozik rám és a vállalkozásomra és mi nem a jogszabályi kötelezettségek közül. Egyszóval nagyon gyorsan szükségem volt egy külső szolgáltató csapat közreműködésére, hogy ezeket a kérdéseket tisztába tudjam tenni és megoldást tudjak rájuk találni.

Hála a jó égnek az egyik nagyon jó ismerősöm ajánlotta az activesafety szolgáltatását, és nem is kellett csalatkoznom bennük és a munkájukban. Az általuk biztosított munkavédelmi koordinátor a cég egyik hatalmas segítsége a mai napig is, hiszen rengeteg terhet levesz az embereim válláról, akik ezáltal tudnak koncentrálni az ügyfélszerzésre és a cég menedzsment feladatainak kiszolgálására. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket én is, hogy ha profi és tökéletes eredményt biztosító csapatot keresnek a munkavédelem területére, és olyan munkavédelmi rendszert szeretnének, ami valódi védelmet nyújt és nem csak látszat védelmet ad.