Neked van már?

Egyre több embert látok, aki felismeri annak a lehetőségét, hogy bizony az apple termékek nagyon könnyű, gyors és egyszerű munkát tesznek lehetővé az által, hogy szinte észrevétlen és hihetetlen gyorsasággal osztják meg egymással az információkat. Természetesen ezek mellett ezek az eszközök státusszimbólumok is, emellett sem mehetünk el, a külső megjelenésük pedig észbontóan kifinomult és szép, vagyis már alapból adnak egy kis komolyságot és megjelenést egy-egy tárgyalás során az embernek. Van azonban árnyoldal is, mint mindennek szokott lenni.

Ezek az eszközök ugyanis egy kicsit sem bírják, ha az ember nem vigyáz rá minden idegszálával. Az ütéseket, ejtéseket kifejezetten rosszul viselik, szinte azonnal sérülnek, és ezek nem a pici karcolás kategóriába sorolhatók, hanem bizony szervíz igényes problémákat jelentenek, amik egyrészt nagyon sok utánajárást és természetesen anyagi áldozatot igényelnek. Nyilván mindenki tudja, hogy mondjuk egy mac sérült burkolatának megoldása – mondjuk egy teljes törés esetén – nem két fillérbe kerül sajnos.

Mi a megoldás? A macbook tok használata. Igen ám, de hogyan tegyük ezt úgy, hogy ne sérüljön a státusszimbólum és ne sérüljön a design? Különleges tokokkal. Olyan, a védelmi funkciót tökéletesen ellátó, mégis elegáns megjelenést és kifinomult stílust biztosító tokokkal, amelyeket például a macbooktok.hu oldal kínál számunkra. Nem mellesleg a rendelés nagyon könnyű és gyors, a használt anyag minőségi és hihetetlen szépséget biztosít számunkra. Jobb megelőzni a bajt, mert ha már szervíz felé sétálunk hiába gondolkodunk sajnos. Számtalan és egy esetben lehetett volna megelőzni a problémát az ismerősi körömben is egy tok használatával, és akkor nem kellett volna pár óráig sem rettegni, hogy vajon a gép használható maradt-e és az adatok megmenthetők-e, amíg oda értek a szervízhez.