Nehéz ügy

Nemrég arra az elhatározásra jutottam, hogy bár nagyon szeretem a régi 5s iphonomat, de néznem kell helyette egy újabb kiadást, mert már nem igazán boldogul a neki szánt feladataimmal. Kicsit lassú, kicsit sokat gondolkodik dolgokon, de egyébként mind hardveresen mind szoftveresen teljesen rendben van és semmi problémája nincs. Még csak karcok se nagyon vannak rajta. Szóval egy szép állapotú és jól működő, de régebbi telefonról van szó, amit nagyon sajnálok lecserélni mert imádom, és rengeteg dolgot átélt velem – hozzám nagyon hozzám tudnak nőni ezek az eszközök – de már nem igazán hatékony a használata számomra.

Eldöntöttem azonban, hogy nem fogom betenni a fiókba, hogy aztán majd öt vagy tíz év múlva megtaláljam és bánjam, hogy csak ott porosodott és ment tönkre, hanem új gazdát keresek neki. Gondoltam, hogy a családban átadom valakinek, de sajnos rájöttem, hogy vagy két gyerek van valahol, vagyis két telefon kellene, vagy nem igazán boldogulna vele – a nagyi – úgyhogy maradt az, hogy eladom.

Az iphone használt piac elég fura, rá kellett jönnöm. Nem túl egyenes alakok és magánszemélyek tömkelege várja ezeket az eszközöket, de hihetetlen furcsa érzés és gyanakvás fogott el szinte mindegyiknél, kivéve egy csapatot, akik az iphone adás vétel lehetőségét hirdették, és betértem hozzájuk. Korrektek és aranyosak voltak, elmondtak mindent, és semmilyen rossz érzésem nem volt sem velük sem az eszközeikkel kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon lelkes és szerető gazdát fognak találni ennek a kis általam nagyon óvott és szeretett telefonnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Már a nevük is nagyon kedves: almabazar.hu