Iszonyatosan fontos feladat

Manapság az embernek minden téren nagyon résen kell lennie. Én például már egyetlen egy barátommal sem üzletelek, szánt szándékkal. Még ha az ember a legjobb tudomása szerint ad is valamit vagy cselekszik, előfordulhat, hogy valami félre siklik és ott bizony a barátság issza meg a levét. Azt is el kell mondanom, hogy én minden féle üzleti dologban nagyon óvatos lettem. Nem mondom, hogy paranoiás vagyok, de óvatos az mindenféleképpen.

Nem olyan régen például a gyerekem számára kellett választanunk a budapesti albérletek kínálatából, és a gyerek már teljesen ki volt rajtam akadva, hogy én mennyire kötekedő vagyok egy-egy hirdetéssel kapcsolatban és olyan kérdéseket teszek fel a hirdetőnek még találkozás előtt, amit nem is ért hogy jut eszembe, aztán persze hagytam neki, hogy leszervezzen pár megtekintést, és szinte azonnal rájött, hogy hibázott, amikor bizalmat szavazott a hirdetőknek. El is keseredett szegény, és még csak biztatni sem nagyon tudtam, mert nem igazán találtam a piacon egyetlen olyan hirdetést sem, amit korrektnek tudtam volna mondani. Vagy a lakás állapotával, vagy a rezsi árak tekintetében szinte mindig szeretett volna a hirdető ferdíteni egy kicsit.

Persze aztán megtaláltam a megoldást, hiszen ha az ember egyenes és profi kommunikációt szeretne, meglepetések nélküli lakás bérlés mellett, akkor olyan karakterű hirdetőt is kell keresni, és ez a budapesti ingatlan bérlés piacán nem más, mint a Professional Premium Property Zrt. színei alatt tevékenykedő alberletbudapest.hu csapata. Iszonyatosan fontos feladat ma már egy főiskolásnak a megfelelő lakás kiválasztása, hogy rejtett költségek és meglepetések nélkül tudjon koncentrálni a dolgára, a tanulásra az évek alatt. Segítsük őket ebben! Ezt pedig úgy a legbiztosabb és legprofibb, ha felkeressük ezt a csapatot. Biztos vagyok benne, hogy aki hozzájuk fordul segítségért, nem fog csalódni.