A kísérletezések vége

Én, ha lehet ilyet mondani, igazi nő vagyok. Imádom magam kenegetni, imádom a jobbnál jobb arckrémeket, testpermeteket, testradírokat, rúzsokat, kozmetikai szereket. Ha lehet ilyet mondani függő vagyok, de egy konkrét márka elragadott híve, hanem pont ellenkezőleg, az újdonság ereje nálam mindig nagyobb élvezetet nyújt, tehát notórius újdonság kipróbáló vagyok.

Egészen egyszerűen vadászok az új dolgokra egy-egy márka vagy termékcsalád tekintetében, az pedig külön örömet okoz, ha teljesen új márkatípust próbálhatok ki. Természetesen azért figyelek a minőségre, de igazság szerint imádok mindent legalább egyszer kipróbálni. Hála a jó égnek nincs semmilyen allergiám vagy érzékenységem. Teljesen jól elvagyok bármely termék összetevővel, legalábbis eddig semmi olyan dolog nem ütötte fel a fejét, amiből problémám támadt volna.

Eljött azonban egy pillanat, amikor megingott ez az egész hobby. Ezt pedig nem más, mint egy oldal hozta el. Az arcápolás tekintetében találtam egy teljesen új termékcsaládot egy oldalon, amelyet nagy lendülettel ki is próbáltam. Beütött azonban a mennykő. Beleszerettem ugyanis az arcápolás termékekbe. Egyszerűen a rendelt termékek állaga, illata, felszívódása annyira jólesett számomra, hogy már nem érdekelt tovább, hogy új termékeket próbáljak ki. Azt gondolom rátaláltam az igazira, ha lehet ilyet mondani. Sosem gondoltam volna, hogy velem ilyen elő fog fordulni. Már azon is gondolkodtam, hogy nehogy megszüntessék ezeket a termékeket, mert biztosan nem tudok hasonlót találni a piacon. Már azon gondolkodtam, hogy mennyi idő lehet ezeknek a termékeknek a felhasználási ideje, mert biztos ami biztos rendelnék belőlük egy készletet, hogy ha esetleg nem lehetne kapni, legyen pár plusz biztonsági tartalék itthon.  Azt hiszem valamennyire függő lettem.

Szenvedélyem a sminktermékek és kozmetikai szerek más családjai tekintetében továbbra is megmaradt, szinte vágyom az újabbnál újabb termékekre, az arcápolást tekintve azonban ennél a termékcsaládnál maradok, amíg csak lehet kapni, ez teljesen biztos. Egyszerűen imádom az arckrémet, a tonikot és a krémeket is. Életem legjobb döntése volt ennek a családnak a kipróbálása.