Új szalonom legnagyobb segítsége

Én már közel öt éve hogy elhagytam az eredeti pályámat, és pénztárosból masszőr lettem, egy nagyon hirtelen, bátor és éles váltással. Persze számtalan ember a környezetemben értetlenségét fejezte ki, és nagyon sokan negatív véleménnyel voltak az iránt, hogy én teljesen elhagyom a közgazdász pályát és új utakra lépek, de ez engem őszintén, sosem zavart. Azóta folyamatosan dolgozom, mindig egy-egy szalonhoz csatlakoztam eddig, és sorra kaptam a jobbnál jobb véleményeket és az eredményeim egyre jobbak lettek. Hihetetlen problémákat lehet helyre tenni ugyanis egy-egy hozzá való fogással vagy tanult technikával, ami sokszor azt eredményezi, hogy nem csak hogy le tudja az ember tenni a fájdalomcsillapítót, hanem bizony vissza tudtak menni sportolni és teljesebb életet tudnak élni. Egyszóval, nekem hatalmas siker és öröm ez a pálya, és nem csak hogy nem bántam meg, hogy erre az útra léptem, de kifejezetten örülök is neki.

Most azonban a vírus időszak nyilván főleg minket, akik személyesen kell, hogy érintkezzünk az emberekkel, és nem tudunk online segítséget nyújtani, nagyon nehéz helyzetbe hozott. A szalon, ahol dolgoztam meg is szűnt, és bizony úgy döntöttem, hogy most már nem csatlakozok még egy csapathoz, hanem a saját kis szalonomat szeretném kiépíteni, ahol én vagyok az úr és az történik amit én akarok. Nem mintha nem tudtam volna alkalmazkodni, de ez a helyzet is megmutatta, hogy nagy előny, ha van az embernek egy saját helye, ahol ő a felelős és azt történik amit ő szeretne.

Így aztán most építem ki a saját kis kuckómat, és ehhez kellenek eszközök, amiket nagyon keresgélni nincs igazán sem időm sem pedig kedvem, így találtam rá az extrembazar oldalára. Itt ugyanis szinte minden olyan dolgot be tudtam szerezni, amire szükségem volt, még egy nagyon szép és iszonyatosan hatékony diffúzort is, a különleges illóolajaim számra. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt az oldalt, biztos vagyok benne, hogy nem fogja megbánni, bármelyik kategóriából választ is terméket magának.