Szépítkezési maraton a nagy napon, egy helyen!

Aki házasságra adja a fejét, aligha lehet fontosabb nap az életében, mint maga a házasságkötés csodálatos és megismételhetetlen napja. Az ehhez való előkészületekbe mindenki beleadja a számára ideálisnak szánt időt, energiát és pénzt.

Persze korántsem mindegy, hogyan megy végbe a készülődés, főleg az utolsó napokban, amikor már egyre inkább azt érzi az ember, hogy egy perc szabadideje sincs és csak a rohanást érzi. Ráadásul sok teendő magától értetődően az esküvő előtti napba, délelőttbe, órába kell, hogy beleférjen, mint például a smink, a frizura, a körmök ünnepi díszbe öltöztetése. A legésszerűbbnek az tűnik, ha mindezt egy helyen és egy csapattal ejti meg a készülő ara.

A budai lakosoknak, illetve az itteni esküvői helyszíneket választóknak kevés ideálisabb helyszín lehet akár az esküvő napján történő szépülésre, mint a Liberty Szalon fodrászata a 11. kerületben. Itt az esküvői frizura elkészítésén kívül a sminket is elkészítik és ehhez illően a körmöket is igény szerint díszbe öltöztetik az alkalomhoz, ruhához és sminkhez illően.  Egy helyen, időben összehangolva a szépítés lépéseit nagyon sok időt és energiát lehet megspórolni.

Ezeknek a szolgáltatásoknak az ötvözése természetesen nem csak egy menyasszonynak lehet ideális. Bármilyen jeles alkalomra, ballagásra, karácsonyi céges bulira, színházba, egyéb ünneplésre vagy a hétköznapokra ajánlott felkészülni a szalon szakembereinek segítségével.