Kedvességek 
Szövegek 
Honlap kütyük 
Ünnepek 
Egyéb Felhasználási feltételek

Képek felhasználása

Az oldalon található képek saját készítésűek, és szerzői jog védelem alatt állnak.

A képeket szabadon megjelenítheted bármilyen internetes oldalon, amennyiben ott elhelyezel egy www.glitters.hu oldalra mutató linket is. Ezt megteheted a képek alatt lévő kódok felhasználásával, vagy külön is linkelhetsz ránk az oldalad tetszőleges, de a látogatók számára is látható helyén.

Javasoljuk, hogy a gyors és zökkenőmentes működés érdekében a képeket mentsd le az oldalunkról, és töltsd fel a saját tárhelyedre, onnan megjelenítve azt!

Képek felhasználása gyűjtőoldalakon

Képeinket gyűjtőoldalakon is megjelenítheted, de csak abban az esetben, ha a látogatók számára látható módon minden kép mellé elhelyezed az általunk biztosított, kép felrakásához szükséges HTML kódot. A kódon változtatni semmilyen formában nem szabad.

Kérünk, hogy lehetőleg mentsd le a megjeleníteni kívánt képeket, és a saját tárhelyedre feltöltve, onnan jelenítsd meg a látogatóid számára!

Képek megváltoztatása

A képek megváltoztatásához az oldal tulajdonosának írásbeli engedélye szükséges.

Jogi nyilatkozat

Az oldalon saját készítésű képek találhatóak. A képek készítése során szabadon felhasználható betűtípusokat és ecseteket használtunk fel. Amennyiben egy betűtípust vagy ecsetet a forrásul szolgáló oldal tévesen jelölt meg szabadon felhasználhatónak, kérünk, hogy ezt az alább megadott címen jelezd nekünk, és a 2001. évi CVIII. törvény 13. paragrafusa alapján a lehető leghamarabb töröljük azt az oldalról.

Adatvédelem

A látogatókról egyedi azonosításra nem alkalmas statisztikai adatokat gyűjthetünk.

Kapcsolat
Adatvédelem    Jogi nyilatkozat    Felhasználási feltételek    Kapcsolat